CONSULTANTA in alegerea piesei sau decorurilor cele mai potrivite pentru evenimentul dumneavoastra. Va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de evenimentul dvs cu idei, schite si propuneri astfel incat sa gasim impreuna cea mai buna solutie atat financiar cat si estetic.

COMANDA produselor dorite, se va face in scris la adresa noastra de email impreuna cu datele necesare intocmirii contractului si facturii. Totodata vom avea nevoie si de toate detaliile evenimentului: locatie, ora si data inceperii. De mentionat ca pentru a fi siguri de executia corecta a proiectului comenzile trebuiesc facute cu minim 2 saptamani inainte.

REALIZAREA efectiva a proiectului dumneavoastra se face in atelierul nostru la temperatura controlata si in conditii optime, urmand ca la locatie sa fie livrat produsul finit, cu exceptia spectacolelor Live.

PLATA se va face astfel: 50% avans in momentul lansarii comenzii si 50% in ziua livrarii.

LIVRAREA se va face la adresa indicata de dvs cu transport special frigorific unde piesele  vor fi mentinute la temperatura joasa. Transportul frigorific este gratuit in judetul Constanta si contracost in functie de distanta pentru restul tarii.

MONTAJUL este inclus in costul proiectului si se realizeaza de catre echipa noastra in cel mai profesionist mod. Piesele vor fi predate de obicei cu 30 de minute inaintea inceperii evenimentului

DEZASAMBLAREA se realizeaza tot de catre echipa noastra la cerere iar de  obicei aceasta se face gratuit in cazul in care evenimentul nu dureaza mai mult de ora 02.00 dimineata.

DE STIUT:

- Sculpturile si barurile din gheata realizate de echipa noastra nu afecteaza in nici un fel locatia in care acestea se amplaseaza. Ele sunt montate in suporti speciali care colecteaza apa rezultata in urma topirii acestora astfel ca nu vor exista scurgeri de apa in nici o situatie

- pentru asezarea corecta a pieselor este necesar ca locul amplasarii acestora sa fie perfect drept; accesul la locul de amplasare sa fie facil.

- pentru evenimentel de sculptura live sunt necesare la locatie: scena de minim 2m/2m, sursa de curent.

- montajul, suportii speciali si iluminatul sunt incluse in pretul lucrarii (lumini spot led RGB)